Remind me to spend some good time with you

November. Den lengste måneden i året hvor man bare går og venter på at skoleåret og eksamenshelvete skal bli ferdig, du venter på jula og julekakene og tenker at du skal handle inn alle julegavene i good tid før de skal leveres, men du glemmer det fordi det er så mye annet som skal gjøres. Den første snøen faller, minusgradene har virkelig satt inn, lua er godt dratt nedover hodet og glemmer du skjerfet er det faktisk ikke sikkert at du overlever dagen. Dagene blir kortere, mørkere og enda litt koseligere. Du kommer til å bruke opp cirka tusen telys, drikke utallige kopper te og kakao, bruke fritiden til å se på serier under dyna, lese bøker og nyte nærhet. For det er ikke sikkert du klarer deg uten kjæreste. Det kan i alle fall bli en laang vinter.

Det var i fjor. På andre siden av jorda derimot går det mot sol og sommer, dagene blir lengre for hver dag som går og sola varmer stadig litt mer. Skjerfet er for lengst lagt vekk, derimot har shortsen virkelig fått svingt seg de siste dagene og så fort skolen er ferdig skal du bo på stranda frem til det blir for varmt for det også. Hjemmebesøk skal gjøre hverdagen lysere, sommerferieplanene skal spikres og julegavene sendes. Det kunne vært verre. Men jeg vet også at jeg savner både hjemmelaget kakao, serier i senga med nærhet, stearinlys og dere. Heaps.

 

Reklamer

~ av Trine den november 2, 2010.

2 kommentar to “Remind me to spend some good time with you”

  1. Kjenner jeg får tårer i øynene nå! Det blir rart med førjulstid uten størstejenta vår på plass. Hva med pepperkakebakingen, kveldskos med filmer som «nå er det jul igjen». Nei du, det er første og siste gang du er borte fra oss i julen! Men jeg unner deg dette spennende året, stor erfaring, mange nye venner og gode kunnskaper. Mamma sitter her og er så stolt og veldig glad i deg :)

  2. Jeg lover å være der neste jul. Ikke søren om det blir en jul til uten mammas julemiddag og julekaker. Savner det allerede!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: