I’m just gonna dance all night

Det er torsdag kveld. Vi skulle egentlig til Lancelin, ake på sanddyner, men været er crappy og vi bestemmer oss for å bli med på meksikansk aften i stedet. Alle er klare, surrer rundt for å pakke ferdig vesker, siste finish på håret, hvem som har nøkler blir nevnt og glemt. En etter en stikker ut i bilen, jeg dytter inn låsen (yessir, klart vi har smekklås) og lukker døra. Setter meg i bilen. Også kommer spørsmålet; hvem har nøkkel a? Helt stille. Fikling i vesker, lommebøker, lommer. Nada. Null. Ingen nøkkel. Utelåst. Rett før fest. Klokka er syv. Alle dører er låst. Vi prøver å bryte opp vinduet mitt. No luck.

Sanna: Ehm, hey there landlord. We kind of…uhm..locked ourselves out. Ok, so you have the spare key at work? Uhm. Of course. And we can’t pick it up before 8.30 you say? Aha. Yea, cool. Then we’ll just..I dunno. Sleep at the lawn. Great!

JADDA. Vi er fire i huset. Alle kan glemme vettu, som pappa så fint sa til meg i stad. Dermed ble det nach til langt på natt, noen timer på øyet på en sofa, ut på veien ni om morran for å hente nøkkel. Nesten ikke kleint i det hele tatt, faktisk, å skulle hente nøkkel hos eiendomsmeklern din ni om morran med gårsdagens sminke og hullete strømpebukse!

Blir lenge til neste gang, ass. Nå skal jeg teipe en nøkkel på kroppen. Særr.

Reklamer

~ av Trine den september 3, 2010.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: