Closest thing to crazy?

Jeg drømte nettopp at en mann slo hesten sin så hardt at den falt i bakken. Ikke nok med det, han kutta halve bakbeinet til hesten sin tvers av. Etterpå løp den rundt med eieren på slep. Jeg løp og skulle finne dyrelege, men endte opp i en beautysalong fordi de hadde byttet lokaler.

Må jeg legges inn?

Reklamer

~ av Trine den september 25, 2009.

7 kommentar to “Closest thing to crazy?”

  1. Jeg kan fylle ut skjemaet – da trenger du bare signere ;)

  2. HansenDet var en gang en jente, som het Trine. Hun var veldig glad i øl. En dag bestemte hun seg for å ha vorspeil. Et vorspiel, med bare homoseksuelle gutter.Den eneste hetrofile gutten het Aleksander. Trodde Trine, men Aleksander likte å bli nipult i ræva av negere. Aleksander var overlykkelig, det var som han hadde kommet til himmelen. Trine ble litt lei seg, for hun var skapforelsket i Aleksander, og hadde vært det siden hun var 4 år. Trine så alt klart nå, hun skulle bli lesbisk, koste hva det koste ville. Men, så kom Anders inn døren – da var hun solgt, hun skulle ikke bli lesbisk alikevel. Knut kom sammen med Anders, han ble brått veldig stille, han hadde vært skapforelsket i Trine siden han kom til Norge. Trine, ble satt ut, hun kledde av seg. Aleksander ble kvalm. Knut og Anders, fikk selvutløsning på likt. Trine og Aleksander kastet seg over dem.

  3. Trine skulle på jobb i morgen. Der skulle hun bli herset med av kule Knut. Kule Knut, som har kledd seg ut som en stut.Trine likte at Knut så ut som en stut. Det Knut ikke viste, at siden han så ut som en stut, blir han førsteside stoff i Tuppen&Lillemor magasinet som Trine skriver for. Da han fant det ut, ble han forbannet, og ringte Anders. Anders svarte kjapt, «Konge! Jeg abbonnerer på det. Gleder meg til å lese». Den fantastisk kule Anders, fikk Knut til å forstå at det var kult og se ut som en stut. Hvis ikke ville jo ikke Tuppen&Lillemor skrive om det, å T&L er kult siden Anders abbonnerer. Anders lovet Knut at han skulle bli kjent. Og en dag komme på ES TV! Om ikke skulle Knut få bilen til Anders, mens Anders selv måtte stille opp i T&L. Anders ville ofret alt for å få en artikkel i T&L om kjønnskiftet sitt. Nå ville Knut også foreta et kjønnskifte, Knut forgudet Anders over alt på jord, det likte ikke Trine. For Trine var egoistisk. Og hemmelig forelsket i Anders, og likte svært dårlig at han skulle bli jente, og bestemte seg også for å foreta kjønnskifte. Snipp snapp snute, Knut er ute, for han tok en juks og oversteg 1000 tegn.

  4. Knut og Anders var lei av drikking og festing. De ville heller sykle en tur. De tuslet til i Oslo med en stor baufil, for å stjele to sykler. Anders tok en DBS, mens Knut fant en sykkel med støttehjul. Syklene var fete lizzom, Anders sin gul og Knut sin rosa. Trine ble veldig sjalu på de to, tøffe, kule og kjekke guttene. Så Trine, tok saken i egne hender og anmeldte Knut og Anders for sykkeltyveri. Da klikket det for Anders og Knut, de ringte Aleksander og Pål for å få hjelp. I det de ventet på Aleksander og Pål, så ble Trine satt i politibilen – hun var en kjenning av politiet da hun lagde kvalm i fylla hver torsdag. Anders og Knut lo, lo til de falt av sykkelene. Da kom eierene av syklene, to store negere – med balltre. Knut ble redd, men Anders reiste seg manndig opp, plutselig gikk negerne i bakken, det var Pål og Aleksander.

  5. Sent en tirsdag kveld, bestemte Trine seg for å gå en tur langs akerselva. Trine var tydelig bedugget etter å ha drukke 18 sterkøl, det merket menneskene rundt akerselva, da Trine gikk naken. Ikke nok med at hun var naken, hun hadde en tiara på hodet og sang. Hun sang, Tycker Om När Du Tar På Mig med Per Gessle, mens hun danset løpende. Så møtte hun aleksander, han var også naken. Aleksander hadde vært på jentevors. Uten Trine, og nå klikka det for den nakne jenta og hun kastet tiaraen på Aleksander. Hun var nemlig lei av at Knut og Anders skrev eventyr på facebookstatusene hennes. Men de brydde seg ikke, Trine synes egentlig det er kos å få notifications. Da føler hun at hun betyr mye for Knut og Anders. Og det gjør hun. For Knut, elsker nemlig Trine. Men det er det ingen som vet….. Snipp snapp snute.

  6. Sorry, Trine, om det blir sånn at våre shortstoryes blir mer populære enn bloggen din. Spesielt når vi valgte bloggen din å arkivere dem på.

  7. Jeez. Dere gir dere ikke så lett, nei. Neimen takkskarruha!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: