Den dunkle kjærligheten

Slik går det når du gir Line og meg hundre assosiasjoner rundt ordene «skarp», «dunkel» og «liv» og ber oss skrive en historie/artikkel whatvevery-you-want på ti minutter:

«Det var en gang en avdanket prinsesse i en mørk bakgate. Hun søkte etter kjærlighet – og som det geniet hun var, ville hun målbinde han på fest.  Han stod edru i et klamt og obskurt hjørne – han så ganske så oppvakt ut, litt som et spøkelse. Idet hun gikk gjennom rommet fikk hun øye på en sabel. Den lå blant søpla,: de metafysiske goterne, som ikke var så kjappe i huet, så sultent på knivbladet. Litt blod kom til syne i deres munnviker – de hadde sett den svulmende vommen hennes. 

Det var rai-rai i magen – det lille barnet kom til å bli en hip-hopper. I tillegg hadde hun en nysgjerrig truse; stemningen tok overhånd, og trusa fikk mystisk håp igjen. Spøkelset var borte; men den spisse nesen hennes luktet seg frem til den klamme kroppslukten. Tomrommet mellom dem fyltes av en seksuell lyst – ondskapen i han begjærte blodet hennes.

Den høygravide prinsessen skjønte at han ikke lenger var en spøkelsesprins; magen hennes kjentes hul da hans energi halte barnet ut av henne. Hun mistet håpet – men det var litt gøy også. Barnet stod der som en kjempe; blodig og illeluktende. 

Barnet var Hitler.»

MYE latter og et herlig resultat. Don’t you think?

Reklamer

~ av Trine den mars 26, 2009.

3 kommentar to “Den dunkle kjærligheten”

  1. Altså, hva er du lirer av deg?! :P
    Blir helt opprørt her jeg sitter :P Takker meg til is i vårsola :)

  2. Haha, blir du opprørt? Selv liker jeg spesielt godt setningen «Det var rai-rai i magen – det lille barnet kom til å bli en hip-hopper.» :-D Bare der fikk vi inn tre ord fra tavla. HOLD KJEF OM IS I VÅRSOLA. Her snør det! :O

  3. Loves it! Er vi groteske, eller ER vi groteske?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: