Dude, your car is on fire!

En tirsdag er ikke en tirsdag uten litt drama. 

Igår fikk jeg endelig surra meg til å bestille en frisørtime. Så idag satt jeg meg i frisørstolen og sa «vel, har ikke klippa meg på en stund, vet ikke om du kan se det, men ta så mye du trenger». Godt på vei får de en telefon om at en bil står i brann på parkeringsplassen utenfor. Klump i magen. «Er den grå?!» Heldigvis ikke. En rød, stor varebil, fikk jeg beskjed om og satte meg tilbake igjen, vel vitende om at en hodemassasje ventet meg. (Vask ALDRI håret før du skal til frisøren!)

Fiks ferdig, 800kr fattigere, men en kur rikere, trasket jeg ut og møtte på en brannbil, sykebil og to politifolk. Under en halvmeter fra den brente bilen sto bilen MIN, dekket av hvitt skum. Hurra! Jeg har ikke akkurat vært med på noe sånt før, så jeg gikk bort til politiet og spurte hva jeg skulle gjøre. Vel, jeg kunne jo bare kjøre så snart bilen hadde fått en dæsj vann av brannbilen over seg – skulle gå fint det. Men hvis det sa «boff» når jeg vrei om nøkkelen – da var det noe galt med luftanlegget mitt. «Boff» var ikke akkurat det jeg ønsket å høre. Jeg har jo ikke snøring på noe som har med bil å gjøre i det hele tatt (men jeg vet faktisk hvor oljetanken er! hah!), så det fristet ikke veldig å kjøre derfra. 

God nyhet? Jeg fikk endelig klippet meg. Og bilen lever i beste velgående. Dårlig nyhet? Jeg får ikke bilen gratis renset, lakkert og.. vasket. Hadde vel kanskje ikke det uansett. Men litt drama må man jo ha i hverdagen. Jeg skulle lagt ved noe bilder  hadde jeg bare giddet å legge de over fra mobilen. Men du skjønner kanskje allerede at jeg ikke gidder det. So sorry. 

En god nyhet til? Jeg kan lage hamp/hemp, whatever you want to call it, smykke! :D Er jeg flink eller er jeg flink?

Reklamer

~ av Trine den februar 24, 2009.

4 kommentar to “Dude, your car is on fire!”

 1. Hm.. Lurer på hvem som lærte deg hvor den derre olje påfyllings lokket var jeg!!

  Men anyway, ser litt av bilen din her :) http://maimg.no.publicus.com/apps/pbcsi.dll/bilde?NewTbl=1&Avis=MA&Dato=20090224&Kategori=NYHET&Lopenr=634181307&Ref=PH&Item=1&MaxW=571&MaxH=440&NoBorder

 2. Jeg syns du er flink!!

  Og jeg hadde stått på mine «krav» og bedt om å få vasket og renset den skikkelig utvendig.. :P Forutsatt at det ble skade på bilen av dette skummet ;)

  God natt, honey :)

 3. «Det kan hende det sier «Boff» når du vrir om nøkkelen» ??
  Ja, ere så nøye da, en liten eksplosjon fra eller til, hva gjør vel det

 4. Skikkelig overfladisk av meg, men jeg er mest nysgjerrig på om du ble fin på håret?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: