Best weekend ever

Jeg er sliten, og er den første til å innrømme at forventningene til helga var skyhøye. Første fjelltur på tre år. Første skitur. Første gang på Trysil. Og det hele ble til den beste helgen på leeenge. Etter en koselig fredagskveld med rødvin, pizza, nytt på nytt og håndball var det hele  igang. Å stå opp seks en lørdagsmorgen er ikke favoritten, men når det er for å dra på fjellet er det overkommelig. Husker ikke hvor mye vi vedda på at Yves, som stakk på fylla, kom til å ditche, men gutten proved us wrong. Tror vi skylder hverandre ca en million. Tre og en halv time på buss, hvorav to gikk med til soving, en til skravling og en halv til buksesying. Eskil’s sybussekspress should be up and running by tomorrow.  

40 cm nysnø. Pudderføre. Hopetall av skiglade mennesker. En australiener og en nordmann på board. Jeg på ski. Boller i heisen. Knall og fall, for ikke å snakke om mølja som ble et resultat av at alle skulle hver sin vei ut av heisen. Haha. Et syn for øyet. Yves som mista den ene linsa si i heisen etter å ha fått bøyla på skiheisen i hue. Haha. Nei, en herlig tur.

For å sette prikke over i’en, den siste snøballen på verket, whatever workes for you, ble det disket opp til julebord. Thank you, Fjordland, for herlig julemiddag.  Og selvfølgelig også til Eskil og Yves. No ones gonna love you more than I do. Nå blir det ribbe til middag. Får se om den lever opp til Fjordlands standarder.

Reklamer

~ av Trine den desember 7, 2008.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: