Køben baby!

Jeg har nettopp brukt nesespray. Nok en gang. Det er klart dere søte lesere finner det veldig interessant at jeg forteller om min nesespraybruk – det skjønner jeg godt! Det jeg ikke skjønner er hvorfor ikke jeg satt i studio og vant 300 000 i vil du bli milionær. Lista er ganske lang på hva jeg skulle brukt de på, spesielt fordi jeg skal til Køben imorgen. Nå har det jo vært ganske vindstille i sånn mange dager. Gjett om det har meldt kuling imorgen a! Klart det har. Jeg skal jo ut med danskebåten og det slår jo fader i meg ikke feil. Godt mamma har sjøsyketabletter i skapet. I’m gonna need’em.

Idag har jeg pakket farsdagsgaver til den store gullmedalje. Sokker, truser, skjorter, gensre, luer, skjerf. Tror mange pappaer blir glade i morgen! Min er i Barcelona og fikk gaven før han dro. Det med farsdag og morsdag er litt urettferdig. De får liksom en ekstra dag, en dag hvor man kan slenge ut med «det er tross alt farsdag..» også får man som det vil. Hvorfor har vi ikke sønn/datter-dag? Jeg kunne godt tenkt meg det!

Nei, nå skal jeg pakke og se på Løvebakken før det er bedtimestory. Adios amigos. Take care teddybear. Ikke savn meg for mye.

Reklamer

~ av Trine den november 8, 2008.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: