Seriously?

Stieg Larsson blir bare bedre og bedre. Jeg har ikke vært fan av kriminalromaner før, men den kan heller ikke kategoriseres som en foreløpig. Den er ikke som saw eller brødrene dahl som gir meg mareritt. I flere uker. Det er ikke kødd, etter å ha sett skrekkfilmer drømmer jeg de sykeste drømmene ever. Kanskje en liten overdrivelse med brødrene dahl, men jeg fikk ikke lov til å se på det når jeg var liten. Og det fordi jeg fikk mareritt om natta og løp ned i mamma og pappa sin seng. Der var det tross alt ikke skummelt. Lurer på om jeg skal gjøre det igjen – si at jeg har mareritt og sove hos de. Eller bare ikke.

Jeg skulle så gjerne hatt titusenkroner til overs. Jeg trenger klær. Seriously. Men når man ikke har det, kan man lage ønskeliste. Den er bænkers inni hodet. Vinterskjerf, genser(e), bukse(r), sko, jakke, votter, kjole. You name it – I need it. Buu, det er lenge til lønning.

Så, for å komme over all elendigheten i verden skal jeg lage meg en kopp grønn te, tenne noen lys og klistre øya i ‘Menn som hater kvinner’, igjen. Men btw, hva er det for en tittel?

Reklamer

~ av Trine den oktober 23, 2008.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: